تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران (( ایران و کره سابق))

تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index
تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران

تالار گفتگو

FAQFAQ   {جستجو}   {اعضا}Memberlist   Usergroups{گروه ها}   CalendarCalendar   Register{ثبت نام} 
 Profile{مشخصات کاربر}   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log in{ورود_خروج} 

پيروز قرباني: انتقام مي گيرم
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> رویدادها - بخش دوم
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HABIB
100000
100000

PostPosted: Mon May 05, 2008 12:53 am    Post subject: پيروز قرباني: انتقام مي گيرم Reply with quote

پيروز قرباني: انتقام مي گيرم

* حميد عرب

به نظر مي رسد روزهاي خوب پيروز قرباني و استقلال به پايان رسيده و مدافع با تجربه اين تيم بايد پس از سالها بازي درتيم محبوبش

با هواداران استقلال خداحافظي كند!...لحن گفتاري پيروز قرباني نشان مي دهد كه مدافع باتجربه استقلال ديگر تمايلي براي ماندن در تيم محبوبش ندارد.
* باز هم استقلال بازي كرد وخبري از پيروز قرباني در استقلال نبود؟!
** بله برايم عادي شده!
* اما نبايد براي تو كه روزگاري بهترين بازيكن تيمت بودي، عادي باشد؟
درست است، اما براي من ديگر همه چيز تمام شده. من ديگر هيچ انگيزه اي در استقلال ندارم و مي خواهم يك تصميم جدي بگيرم.
* به هر حال از اين روزها براي همه هست، يك روز بالا و يك روز پايين، تو به اين روزها اعتقاد نداري؟
** نه! چرا بايد دروغ بگويم؟ اينجا دارد با شخصيت من بازي مي شود. من ديگر نمي توانم تحمل كنم. شما اصلاً مي دانيد چه بر من مي گذرد؟
* خب نيمكت نشيني! مگر چيزي فرا تر از اينهاست؟
** به من توهين مي شود و من نمي توانم اين كادر فني را تحمل كنم!
* شايد اشكال فني داري كه از تو استفاده نمي شود؟
اشكال فني؟! اصلاً قبول ندارم، من اشكالي ندارم.
* اخباري كه از اردوي استقلال به گوش مي رسد نشان مي دهد كه مربيان استقلال از تو راضي نيستند؟
** من بايد از آنها گله كنم كه با شخصيتم بازي مي كنند. آنها اصلاً سابقه چند ساله من در استقلال را در نظر نمي گيرند و مدام با شخصيتم بازي مي كنند، حالا چطور مي توانم مقابل آنها كرنش كنم؟ آيا جايي براي عقب نشيني باقي مانده است؟ من ديگر تحمل اين وضع را ندارم و نمي توانم با اين كادر فني كار كنم.
* منظورت فيروز كريمي است؟
** بله، البته همه با من رفتار خوبي ندارند و شك ندارم كه مشكل آنها با من فني نيست!
* چند بار مربيان استقلال درباره تو و صادقي گفته اند كه خوب تمرين نمي كنيد؟
** من حرف آنها را قبول ندارم، من خوب تمرين مي كنم و از آمادگي مطلوبي برخوردارم، اما آقايان مدام بهانه مي آورند كه من شرايطم خوب نيست. اينها همه اش بهانه است تا من را از استقلال كنار بگذارند. من هم مي خواهم پيشدستي كنم و زودتر از آنها تيم جديدم را انتخاب كنم.
* در اين باره با مربيان ويا مديران استقلال حرف زدي؟
** لزومي ندارد با مربيان حرف بزنم و اصلاً نيازي نيست، چون من ديگر نمي خواهم با آنها كار كنم. مي خواهم بروم تا ديگر كسي من را زير پا له نكند!
* مگر با تو چه كار كردند كه اين طور موضع گرفتي؟
من بي حرمتي زيادي از آنها ديدم. باور كنيد اگر استقلال را دوست نداشتم، اصلاً در بازي با پگاه هم در تركيب قرار نمي گرفتم تا حداقل بگويند يك نيم فصل بازي نكرده...آنها حيثيت من را نابود كردند.
* بهتر نيست با فتح ا...زاده حرف بزني؟
** من از هيچ كس نمي پرسم، فقط از خودم مي پرسم كه چرا امسال اين طور شد؟ شايد فكر كنم و به جوابش برسم. البته فكرم به جايي قد نمي دهد! شما پاسخ اين سؤال را مي دانيد؟
* اين حرفها نشان مي دهد كه بايد كار تو واستقلال را تمام شده دانست؟ آيا اين طور است؟
** من هم خدايي دارم و سال بعدي هم هست كه پيروز قرباني با اين مربيان تسويه حساب كند!
* انگار مي خواهي انتقام بگيري؟!
** بله! دقيقاً درست گفتيد، من انتقام اين روزها را مي گيرم. سال آينده نشان مي دهم كه استقلال چه بازيكني را از دست داد

Google

PostPosted: Mon May 05, 2008 12:53 am    Post subject: Adv

Back to top
HABIB
100000
100000

PostPosted: Mon May 05, 2008 12:54 am    Post subject: Reply with quote

ريز و درشت از فوتبال ايران

خليلي: اميدوارم نيكبخت و رضايي برگردند
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اميدوارم با حل مشكلات، دو بازيكن كنار گذاشته تيم به جمع ما بازگردند و از بازي در كنار آنها لذت ببرم.
خليلي در خصوص اخراج برخي از بازيكنان تصريح كرد: نمي توانم در باره درستي تصميم كادر فني نظري دهم؛ اما اميدوارم نيكبخت واحدي و شيث رضايي كه بازيكنان مؤثري هستند، به جمع ما بازگردند، چون برخلاف شايعات كنار آنها بازي كردن لذت بخش است.

آرزوي قطبي براي استقلال
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي تيمش برابر سايپا گفت: فوتبال ايران مي تواند بهتر از اين هم باشد و با بازي خوب پرسپوليس مطمئناً هواداران بيشتري هم به ورزشگاه خواهد آمد. اميدوارم كه استقلال در جام حذفي موفق شود و ما با استقلال به ليگ قهرمانان آسيا برويم چرا كه قطعاً در آينده از حمايت هواداران سود خواهيم برد و خوب بودن اين دو تيم به نفع تيم ملي خواهد بود.
وي درباره پيروزي پرسپوليس در اين بازي گفت: نتيجه بازي بين المللي بود و شير ما در نيمه دوم هم تشنه بود و هم گرسنه.

پيام- شهرداري؛فردا ساعت 16/30
درپي شكايت تيم فوتبال پيام خراسان رضوي به دليل لغو ديدار اين تيم مقابل شهرداري بندرعباس در هفته نوزدهم ليگ دسته اول جلسه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در اين خصوص تشكيل شد كه در نهايت كميته انضباطي رأي به برگزاري اين ديدار در ساعت 16/30 هفدهم ارديبهشت داد.
گفتني است اين بازي نيز در استاديوم ثامن برگزار مي شود و بنا بر اعلام فدراسيون فوتبال ديدار دوتيم پيام و نيروي زميني از هفته بيست و يكم به زمان ديگري موكول شد.

خليلي در امارات
مهاجم گلزن تيم فوتبال پرسپوليس تهران با پيشنهاد بازي در ليگ امارات مواجه شده است.
نمايندگان چند تيم اماراتي با حضور در باشگاه پرسپوليس از تمايل اين تيمها به جذب محسن خليلي خبر دادند.باشگاه پرسپوليس و مهاجم اين تيم هنوز پاسخي به اين پيشنهادها نداده و همه چيز را به پايان فصل موكول كردند.

حاجيلو به كلانتري احضار شد
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران به دليل شكايت سرمربي و سرپرست سابق تيم بايد خود را به كلانتري معرفي كند.
اصغر حاجيلو ديروز احضاريه اي دريافت كرد كه بر اساس آن بايد خود را روز دوشنبه (امروز) به كلانتري 132 شهرك قدس معرفي كند. نظري جويباري، سرپرست و امير قلعه نويي سرمربي سابق استقلال از وي شكايت كرده اند.

استقلال - ذوب آهن در ورزشگاه تختي
سازمان ليگ فدراسيون فوتبال از برگزاري ديدار تيمهاي استقلال تهران و ذوب آهن از هفته سي و سوم در ورزشگاه تختي خبر داد.با توجه به برگزاري همزمان سه هفته پاياني ليگ برتر، در هفته سي وسوم ليگ هر دو تيم پرسپوليس و استقلال در تهران مسابقه دارند و به علت حساسيت بازي تيمهاي صباباتري و پرسپوليس اين ديدار از ساعت 16/30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.ديدار تيمهاي استقلال تهران و ذوب آهن نيز در همان ساعت در ورزشگاه تختي تهران برگزار مي شود.

سعيدلو: كاشاني بايد با قدرت به كار در پرسپوليس ادامه دهد
رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مديرعامل باشگاه نبايد حرفي از استعفا بزند و بايد با قدرت به كار خود ادامه دهد.
علي سعيدلو در گفتگو با فارس اظهار داشت: با كاشاني به هيچ عنوان مشكل خاصي ندارم متأسفانه برخي عارضه قلبي وي را به مشكل در جلسه هيأت مديره ربط دادند.
وي درباره استعفاي كاشاني در انتهاي فصل گفت: تصميم گيرنده نهايي در خصوص مسائل كلان باشگاه هيأت مديره بوده و اين موضوع كاملاً واضح است، اما با توجه به عملكرد مثبت مديريت باشگاه، كاشاني بايد با قدرت به كارش ادامه دهد. او در باشگاه مردمي پرسپوليس خدمت مي كند و نبايد از استعفا بگويد.

آقايي زير تيغ جراحي
عباس آقايي كه در ديدار تيمهاي پرسپوليس و مس در كرمان دچار شكستگي بيني شده بود تحت عمل جراحي قرار گرفت.
هافبك پرسپوليس ساعت7/30 صبح ديروز به همراه حبيب كاشاني مدير عامل باشگاه، سعيد عزيزيان مربي دروازه بانها و بهمن رياضي راهي كلينيك شفق شد و مورد عمل جراحي بيني قرار گرفت.
با توجه به انجام اين عمل، آقايي به احتمال زياد تا پايان فصل در ديدارهاي پرسپوليس حضور نخواهد داشت.

مربي گلرهاي سايپا سكته كرد
منصور رشيدي مربي دروازه بانهاي تيم فوتبال سايپا در جريان مسابقه تيمهاي سايپا و پرسپوليس دقايقي پس از باز شدن دروازه نارنجي پوشان با حمله قلبي مواجه شد.
اعضاي تيم سايپا بلافاصله او را با آمبولانس حاضر در ورزشگاه به بيمارستان آتيه منتقل كردند.

كاشاني: نمي مانم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: تصميم من اين است كه امسال آخرين سال حضورم در پرسپوليس باشد.
حبيب كاشاني پس از ديدار پرسپوليس برابر سايپا در پاسخ به اين سؤال كه آيا پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات قدرتمند ظاهر مي شود يا خير؟، گفت: قطعاً تيم پرقدرتي براي فصل بعد آماده مي شود. مهم نيست كه من در اين تيم باشم يا نباشم، اما باشگاه پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات قدرتمند عمل مي كند.
كاشاني در پايان در پاسخ به اين سؤال كه آيا قطبي فصل بعد در پرسپوليس مي ماند يا خير، گفت: قطبي با ما قرارداد يك ساله دارد و اين قرارداد تا پايان امسال به پايان مي رسد. پس از پايان قرارداد، اين قطبي و هيأت مديره هستند كه بايد درباره آينده تصميم گيري كنند.

استقلال تهران - ذوب آهن در تختي
با توجه به برگزاري همزمان سه هفته پاياني ليگ برتر، در هفته سي وسوم ليگ هر دو تيم پرسپوليس و استقلال در تهران مسابقه دارند و به دليل حساسيت بازي تيمهاي صباباتري و پرسپوليس، اين ديدار از ساعت 30/16 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود. ديدار تيمهاي استقلال تهران و ذوب آهن نيز در همان ساعت در ورزشگاه تختي تهران برگزار مي شود.

مشتري هاي عنايتي
رضا عنايتي كاپيتان و مهاجم گلزن تيم الامارات مورد توجه سه تيم مطرح امارات قرارگرفته است.
مسؤولان تيمهاي الاهلي، الشعب و النصر از مشتريان عنايتي براي فصل بعد ليگ امارات هستند.
رضا عنايتي در فصل اخير 12 گل براي تيم قعرجدولي تيم الامارات به ثمر رسانده است.

غايبان تمرين پرسپوليس
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح ديروز با حضور دوباره «واحدي نيكبخت » برگزار شد.
در اين تمرين كه از ساعت 11 در مجموعه ورزشي شركت واحد برگزار شد، بازيكنان پس از شنيدن صحبتهاي قطبي و استيلي به دو دسته تقسيم و به انجام برنامه هاي متفاوتي مشغول شدند.
نفرات اصلي تيم كه در مصاف سايپا به ميدان رفته بودند، همراه با قطبي در كنار زمين مشغول دويدن، حركات كششي و نرمش شدند. بازيكنان ذخيره نيز زير نظر استيلي تمريناتي از جمله حفظ توپ، عبور از يار مستقيم و ضربه به سمت دروازه را انجام دادند.
در آخرين مرحله هم اين بازيكنان، بازي در نيمه زمين را تحت نظارت قطبي و استيلي انجام دادند. عليرضا واحدي نيكبخت نيز پس از مدت كوتاهي محروميت، در تمرين سرخپوشان حاضر شد و به همراه ساير بازيكنان تمرين كرد.
همچنين حسين بادامكي (گرفتن MRI)، عباس آقايي (جراحي بيني)، محسن حقيقي و فرشيد كريمي نيز در تمرينات پرسپوليس غايب بودند.

رئيس سازمان ليگ خبر داد؛ از سايپا امتيازي كم نمي شود
عزيز محمدي گفت: هيأت منصفه سازمان ليگ بايد درباره تخلف تيم سايپا براي استفاده از چهار بازيكن خارجي تصميم گيري كند.
رئيس سازمان ليگ اظهار داشت: ابتدا بايد سازمان ليگ گزارش داور و ناظر بازي پرسپوليس و سايپا را دريافت كند. پس از آن اين گزارش به هيأت منصفه سازمان ليگ مي رود و در آن جا درباره تخلف سايپا تصميم گيري مي شود.
محمدي افزود: براساس قانون، تيمي كه از چهار بازيكن خارجي به صورت همزمان استفاده كند با مجازاتهايي نظير توبيخ، جريمه مالي و محروميت روبرو خواهد شد.
وي با اشاره به موارد مشابهي كه در گذشته اتفاق افتاده است، گفت: ذوب آهن يك بار برابر سايپا دچار چنين اشتباهي شد كه به دليل اينكه ذوب آهن در آن بازي پيروز شد از اين تيم امتياز كم شد. پاس هم در برابر ملوان چنين شرايطي داشت، اما به دليل اينكه سايپا بازنده بازي مقابل پرسپوليس بوده از اين تيم امتيازي كسر نمي شود و حداكثر جريمه سايپا جريمه نقدي يا توبيخ خواهد بود.
محمدي افزود: با اين حال چون مسؤولان تيم سايپا سريعاً چهارمين بازيكن خارجي خود را از زمين بيرون آوردند، ممكن است كه همين جريمه نقدي يا توبيخ هم مشمول اين تيم نشود، اما همه چيز به نظر هيأت منصفه سازمان ليگ مربوط است.

HABIB
100000
100000

چلسي و پيشنهاد اغوا كننده به «مسي»

باشگاه چلسي قصد دارد با پيشنهاد 80 ميليون پوند، «ليونل مسي» ستاره آرژانتيني بارسلونا را به خدمت بگيرد.
اين مبلغ مي تواند ركورد نقل و انتقالات را كه 46/5 ميليون پوند و مربوط به انتقال زيدان از يوونتوس به رئال مادريد بوده است، بشكند.

HABIB
100000
100000

بادامكي: كمبود نيكبخت را احساس نكرديم

حسين بادامكي هافبك تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص نبودن نيكبخت برابر سايپا گفت: نيكبخت بازيكن بزرگ و بسيار خوبي است كه مي توانست با حضورش خط حمله تيم را زهزدارتر كند .اما نبودش در روند تيمي خللي ايجاد نكرد.شنيد مي شود مصدوميت بادامكي احتمالاً او راد رد سه هفته آخر ليگ خانه نشين كند.

HABIB
100000
100000

PostPosted: Mon May 05, 2008 12:55 am    Post subject: Reply with quote

مظلومي: قلعه نويي شاگرد من نيست

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: بازي با مس بازي آساني برايمان نخواهد بود.پرويز مظلومي در مورد رويارويي با قلعه نويي كه زماني شاگردش بوده، گفت: از ايشان شناخت كاملي دارم. مربي خوب و باهوشي است و برايش آرزوي موفقيت مي كنم، ضمن آنكه اكنون همكار من بوده و ديگر شاگردم نيست.

Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> رویدادها - بخش دوم All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum