Posted: Thu May 01, 2008 6:11 am Post subject: نامزد خود را معرفي مي کني
کنعاني مقدم:
به زودي نامزد خود را معرفي مي کنيم
دبير سياسي ائتلاف حزب الله ايران گفت: با پايان مرحله دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي، شاهد از بين رفتن نظام دو قطبي سياسي در کشور هستيم.
حسين کنعاني مقدم در گفت وگو با ايسنا، ادامه داد: در صورت رياست دکتر لاريجاني بر مجلس، فراکسيون حزب الله اصلي ترين فراکسيون مجلس هشتم خواهد بود که با مشي اصول گرايي و اتحاد ملي و منتقد حامي دولت مشکلات اصلي کشور از جمله مسکن، تورم، ازدواج، اعتياد و بيکاري را حل نمايد و يک سال باقي مانده از دولت آقاي دکتر احمدي نژاد که سال امتحان نهايي خواهد بود که بايد منتظر نمره قبولي يا ردي ايشان باشيم.
وي ادامه داد: ولي به هر صورت حزب الله ايران به زودي نامزد اختصاصي خود را براي رياست جمهوري دوره دهم معرفي خواهد کرد تا همگام با مجلس و با تبعيت از منويات مقام معظم رهبري حرکتي شتابنده را به سوي ايراني آباد، سرافراز و با شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي همراه با عدالت سياسي بردارد _________________ چون سنگ ها صداي مرا گوش مي كني
سنگي و ناشنيده فراموش مي كني
رگبار نوبهاري و خواب دريچه را
از ضربه هاي وسوسه مغشوش مي كني
دست مرا كه ساقه سبز نوازش است
با برگ هاي مرده همآغوش مي كني
گمراه تر ز روح شرابي و ديده را
در شعله مي نشاني و مدهوش مي كني
اي ماهي طلائي مرداب خون من
خوش باد مستيت كه مرا نوش مي كني
تو دره بنفش غروبي كه روز را
بر سينه مي فشاري و خاموش مي كني
در سايه ها فروغ تو بنشست و رنگ باخت
او را به سايه از چه سيه پوش مي كني ؟
آذر منصوري، معاون سياسي دبير کل حزب مشارکت ضمن ارزيابي انتخابات مجلس هشتم شوراي اسلامي اظهار داشت: «به ما ثابت شده که به هر حال اراده اي در کشور وجود دارد که به دنبال بي اثر کردن راي مردم است».
وي در گفت وگو با آفتاب، در اين باره اضافه کرد: «اين اراده، روشي عملي براي تحقق اهداف خود دارد و آن القاي اين باور در اذهان مردم است که راي دادن و راي ندادن نتيجه اي ندارد و بي تاثير و بي ثمر است».
منصوري با اشاره به اينکه «کشور در اين دوره از انتخابات مجلس شاهد کاهش جدي مشارکت مردم در انتخابات در مقايسه با ديگر دوره هاي انتخابات مجلس بوده است»، افزود: «کاهش مشارکت مردم ناشي از اراده اي است که دغدغه اي براي ميزان مشارکت مردمي در انتخابات ندارد و در جهت کاهش مشارکت مردمي، رقيب و نيروهاي منتقد و دگرانديش را در هر سطحي از گردونه رقابت حذف مي کند».
وي بر اين اساس تصريح کرد: «به نظر مي رسد در اين مقطع، ورود زودهنگام به انتخابات رياست جمهوري نمي تواند چندان مناسب تلقي شود چراکه اصلاحات رسانه اي فراگير و پرنفوذ ندارد و اين ورود زودهنگام مي تواند آسيب ها و تهديدهاي اصلاحات را افزون تر سازد».
منصوري تاکيد کرد: «تا زماني که به آسيب شناسي انتخابات مجلس هشتم به طور کامل نپرداخته ايم، سخن از انتخابات رياست جمهوري دهم بيراهه است».
حضور خاتمي در ششمين کنفرانس گفت وگوي اديان قطر
رئيس جمهور پيشين کشورمان در ششمين کنفرانس گفت وگوي اديان قطر حضور خواهد يافت.
به گزارش فارس، در ششمين کنفرانس گفت وگوي اديان با عنوان «ارزش هاي ديني» که در قطر برگزار خواهد شد، سيد محمد خاتمي، رئيس جمهور پيشين کشورمان نيز حضور خواهد داشت.
اين کنفرانس در روزهاي 24 و 25 ارديبهشت ماه و در دوحه پايتخت قطر برگزار خواهد شد. _________________ چون سنگ ها صداي مرا گوش مي كني
انصاري در همايش مسوولان ستاد برگزاري سالگرد بزرگداشت امام(ره):
رمز موفقيت امام(ره) پيام جديد و نوآوري ايشان بود
مسوول ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني گفت: اگر بخواهيم از منظر نوآوري و شکوفايي به زندگي امام(ره) نگاه کنيم و قضاوت درستي داشته باشيم، بايد بگوييم که تمام زندگي امام(ره) و رمز موفقيت ايشان اين است که همواره پيام جديد و نوآوري داشتند.
به گزارش ايسنا انصاري در همايش مسوولان ستاد بزرگداشت ارتحال امام خميني(ره) با اشاربه قرار داشتن در سال نوآوري و شکوفايي تاکيد کرد: وقتي درست مي توانيم اين پيام را تحليل کنيم که نگاه ما به آن يک نگاه مادي نباشد و فکر نکنيم که نوآوري و شکوفايي يعني اين که فقط در عرصه هاي مادي نمايش قدرت دهيم و نوآوري ها را فقط در اين راستا انجام دهيم; هم با نگاه مادي و هم با نگاه معنوي بايد اين پيام را رصد کنيم.
وي با تاکيد بر اين که «بايد به تاريخ سي ساله انقلاب نگاه کنيم» افزود: سي سال مدت زمان کمي نيست; سي سال يعني يک دوران طلايي و يک فرصت استثنايي و يعني هر کشوري مي خواهد مسير استقلال و آزادي را به درستي طي کند، بايد تمام فعاليت هايش در اين مدت زمان شکل بگيرد. در حقيقت ما سي سال امام(ره) را در کنار خود داشتيم; چراکه جريان فکري و معنوي امام(ره) پس از رحلت ايشان نيز ادامه داشت; پس سي سال با يک قدرت الهي، نظام را تجربه کرده ايم.
انصاري ادامه داد: استقلال، آزادي، تحقق ارکان حاکميت نظام جمهوري اسلامي، عظمت کشور در داخل و خارج و قدرت نظام، نکات مثبتي است که از آثار انقلاب اسلامي محسوب مي شود. در برخي از عرصه ها ناکامي هايي هم بوده است که مخصوصا در برخي نکات اخلاقي و همبستگي جامعه و برخي نکاتي که امام(ره) به آن ها تاکيد داشتند.
وي با بيان اين که «زندگي امام سرشار از نوآوري ها بود» اظهار کرد: در عين حال که زندگي امام آميخته با مباني درست و اخلاق حسنه الهي بود، ولي امام(ره) در جاي جاي آن براي جامعه پيام جديد آورده بود. در زماني که بسياري از افراد مي گفتند که دين نمي تواند براي جامعه کاري کند، امام(ره) اعلام کرد، دين منشا تحولات جامعه است.
انصاري خاطرنشان کرد: در دوراني که من يک طلبه بودم، اگر کسي يک کتاب انگليسي در دستش بود و يا آن را مي آموخت و مطالعه مي کرد، او در آن حوزه علميه يک محکوم بود، اگر کسي مي خواست دروس جديد بخواند، محکوم به خروج از ضوابط حوزه علميه مي شد. هر نوع گرايش به سمت حرکت هاي سياسي و فرهنگي و آميختگي با جامعه، محکوميت هاي سختي داشت و من درس هاي زيادي را از آن ها به خاطر دارم. رييس حوزه علميه ما، ما را خطاب مي کرد که شما فلان کار را کرده و فلان حرف ها را زده ايد، امام(ره) مي خواست اين نگاه را عوض کند.
وي يادآور شد: وقتي امام(ره) به نجف اشرف رفتند، يکي از اتهاماتي که به ايشان زده مي شد، اين بود که طلبه هاي جواني دور امام را گرفته بودند و آن طلبه هاي جوان افرادي بودند نظير آقاي محتشمي ، دعايي، رحماني، محمد منتظري; چنين افرادي در نگاه حوزه محکوم بودند. خود امام(ره) هم محکوم بود که حرف هاي روشنفکري مي زد و کارهاي روشنفکري و سياسي مي کرد.
انصاري با بيان اين که «تهمت و برچسب ديگر به امام(ره) اين بود که ايشان فلسفه مي خواند» تصريح کرد: در آن زمان خواندن فلسفه محکوم و به معني خروج از دايره دين بود. وقتي امام از نجف به پاريس رفتند تمام دوربين ها در زندگي و رفتار ايشان تمرکز کرده بودند که ببينند يک مرجع تقليد چگونه رفتاري دارد. اگر يکي از آن مقدس ماب هاي حوزه جاي امام(ره) بود، فاتحه انقلاب خوانده مي شد; چراکه آن وقت هم مي گفتند با چنين رفتاري نمي شود جامعه را اداره کرد.
مسوول ارتحال بزرگداشت امام خميني(ره) ادامه داد: همه فکر مي کردند وقتي امام(ره) به پاريس مي آيد بايد کارهاي خاصي انجام دهد. عده اي را جمع کند و مثلا مراسم دعاي کميل برگزار کند. ولي امام هيچ گاه چنين نکردند. ايشان به مسائل ديني و اعتقادي بسيار متعهد بودند، حتي زماني که نماز شب مي خواندند، کسي را بيدار نمي کردند. صداي اذان و قرآن خواندن ايشان که همه فکر مي کنند اگر صداي آن کم باشد به دين لطمه مي خورد، بلند نمي شد و حتي براي نماز صبح هم کسي را بيدار نمي کرد و مي گفت من تکليفي براي اين کار ندارم و اگر به من سپرده باشند که بيدارشان کنم، اين کار را خواهم کرد. حتي امام(ره) فتوا و تذکر داده بودند که اگر همسايه اي بگويد صداي اذان صبح شما مرا اذيت مي کند و مزاحم من مي شود، مکلف هستيد که صداي اذان را کم کنيد.
انصاري با اشاره به اين که «يکي از اعتراضات سختي که از ابتدا به من شده اين است که چرا اجازه مي دهيد خانم ها در حرم امام(ره) تنها با حجاب اسلامي وارد شوند و لزوما چادر نداشته باشند» اظهار کرد: من به اين افراد پاسخ دادم که اين امام(ره) از نظر من همان امام(ره) نوزده سال پيش است و تفاوتي ندارد. در طول 10 سالي که کنار امام بودم مي ديدم که قشرهاي مختلف با وضعيت هاي مختلف; با چادر و بي چادر خدمت ايشان مي آمدند و امام(ره) با همه آن ها به خوبي برخورد مي کردند. وي تاکيد کرد: چادر به فتواي امام بهترين نوع پوشش براي زنان است ولي آيا اگر کسي چادر نداشته باشد محکوم است؟
وي در پايان با بيان اين که «آن ملاک کلي را که مقام معظم رهبري امسال را به نام نوآوري و شکوفايي مطرح کردند، بايد به سي سال قبل برگردانيم» يادآور شد: امام(ره) با ملاک هاي نو و پديده ها و حرکت هاي جديد جامعه را اداره مي کردند. اگر اين ملاک ها حفظ شوند جامعه هم حفظ خواهد شد در غير اين صورت جامعه به چالش کشيده مي شود. رسالت بزرگ ما در مراسم بزرگداشت ارتحال امام(ره) اين است که انديشه ها و آرمان هاي امام(ره) را به درستي ترويج کنيم. _________________ چون سنگ ها صداي مرا گوش مي كني
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum