Posted: Thu May 01, 2008 6:04 am Post subject: اتهام بزرگ واتيکان عليه ايران و ع
اتهام بزرگ واتيکان عليه ايران و عربستان
ماهنامه موسسه ماموريت هاي خارجي واتيکان در شماره ماه آوريل خود تحت عنوان «جهان و ماموريت» با انتشار مطالب ويژه شانزده صفحه اي درباره آزادي مذهبي تحت عنوان «حقوق اعتقاد، حقوق زندگي، آزادي مذهبي مانع سياست است» نوشته است که ايران، عربستان سعودي، افغانستان و پاکستان دشمنان آزادي مذهب در جهان هستند.
به گزارش سرويس بين الملل «جهان»، اين ماهنامه با دريافت اطلاعاتي از سازمان ملل متحد و وزارت دفاع آمريکا به انتشار مطالبي درباره «آزادي مذهبي نفي شده» پرداخته است.
در اين گزارش ادعا شده است که ايران، عربستان سعودي، افغانستان و پاکستان چهار کشور مسلماني هستند که در راس کشورهاي طبقه بندي شده دشمن آزادي مذهبي در جهان هستند.
از کشورهاي ديگري که مخالف آزادي مذهبي هستند مي توان به کشورهايي با اکثريت مسلمانان يعني بنگلادش، مصر، ترکيه و نيجريه اشاره کرد.
از ميان کشورهايي که رهبري کمونيستي دارند مي توان به چين، لائوس، ميانمار و کره شمالي اشاره نمود. _________________ چون سنگ ها صداي مرا گوش مي كني
سنگي و ناشنيده فراموش مي كني
رگبار نوبهاري و خواب دريچه را
از ضربه هاي وسوسه مغشوش مي كني
دست مرا كه ساقه سبز نوازش است
با برگ هاي مرده همآغوش مي كني
گمراه تر ز روح شرابي و ديده را
در شعله مي نشاني و مدهوش مي كني
اي ماهي طلائي مرداب خون من
خوش باد مستيت كه مرا نوش مي كني
تو دره بنفش غروبي كه روز را
بر سينه مي فشاري و خاموش مي كني
در سايه ها فروغ تو بنشست و رنگ باخت
او را به سايه از چه سيه پوش مي كني ؟
به دنبال قطع آب در دير و کنگان، مردم شهرستان دير، روزسه شنبه در جلوي فرمانداري تجمع کردند.
به گزارش «تابناک»، آب شهرستان هاي دير و کنگان از چهار روز پيش قطع شده است و مسوولان براي تامين آب شرب، اقدام به توزيع آب با تانکر کردند.
اين گزارش حاکي است، در پي قطع آب، آب شيرين کن ها نيز دچار کمبود آب شده و شهروندان براي تهيه آب آشاميدني ليتري ده تومان، بايد ساعت ها در صف بايستند.
يک منبع آگاه در شرکت آب دير به خبرنگار ما گفت: در پي افت فشار، شرکت آب کازرون براي تامين آب مورد نياز خود، خط لوله آب مردم را قطع کرده و با تلاش هايي که از روزسه شنبه به علت اعتراض اهالي شدت گرفته است و با هماهنگي مسوولان گناوه، از خط کوثر براي تامين آب شهرستان هاي دير و کنگان کمک گرفته مي شود.
همچنين يکي از کارمندان فرمانداري دير، بال تاييد خبر تجمع اعتراض آميز مردم دير در مقابل فرمانداري اين شهر در روز گذشته گفت: در پي اقدام مسوولان کازرون، گزارش عملکرد و مشکلات به آگاهي استانداري هاي فارس و بوشهر و حتي شخص وزير کشور رسانده شده است.
وي همچنين با اشاره به مشکلات اقتصادي شهروندان اين شهرستان ها افزود: بيشتر مردم، قدرت مالي تهيه آب آشاميدني مورد نياز خود يا خريد آب معدني را ندارند و متاسفانه آبي که تاکنون توزيع شده، از آب چاه هاي کشاورزي بوده که فاقد استانداردهاي بهداشتي آب آشاميدني است.
همچنين يک منبع آگاه در شرکت آب دير اعلام کرد: با استفاده از خط کوثر، مخازن در حال آبگيري بوده و اميد است در 24 ساعت آينده، مشکل آب دير و کنگان برطرف شود. _________________ چون سنگ ها صداي مرا گوش مي كني
شيرين عبادي حقوقدان ايراني و برنده جايزه صلح نوبل در خصوص تهديدات جاني عليه خود و خانواده اش گفت: «مقامات تهران وعده داده اند به اين تهديدات رسيدگي کنند.»
به گزارش عصر ايران عبادي در گفت وگو با نشريه آمريکايي واشنگتن پست اظهار داشت: «مسوولان تهران قول داده اند درباره تهديدات اخير که از سوي يک گروه ناشناس در ماه جاري دريافت کرده ام، تحقيق و بررسي کنند.»
اين حقوقدان ايراني که در واشنگتن سخن مي گفت، افزود: «پيش از اين هربار که مورد تهديد واقع مي شدم و آنها (مسوولان) از اين امر مطلع مي شدند هيچ گونه اعتنايي به آن نمي کردند اما اين بار آنها براي تحقيق و بررسي نزدم آمدند و سوالات زيادي از من پرسيدند.»
وي در عين حال گفت: «تاکنون هيچ گونه نتايج ملموسي از تحقيقات حاصل نشده است.»
شيرين عبادي اخيرا بار ديگر از سوي يک گروه ناشناس تهديد به مرگ شد که در پي اين قضيه با ارسال نامه اي به فرمانده نيروي انتظامي خواهان پيگيري قضايي موضوع شد.
محمود احمدي نژاد رييس جمهوري نيز خواهان تحقيق در خصوص اين موضوع و تامين امنيت جاني عبادي و خانواده اش شد.
به نوشته واشنگتن پست عبادي که ظاهرا بدون هرگونه پريشاني و نگراني از تهديدات چند هفته گذشته به نظر مي رسيد افزود: «آنهايي که مرا تهديد مي کنند کساني هستند که با افکار و عقايد من مخالف هستند و از طرز فکرم متنفرند.»
وي خاطرنشان کرد: «با هيچ کسي اختلاف مالي ندارم. من همواره از کساني دفاع مي کنم که حقوق شان مورد تجاوز قرار گرفته است.»
اين فعال حقوق بشر خاطرنشان کرد که هيچ نظري درباره فرد يا افرادي که مسوول تهديدات جاني عليه وي هستند ندارد.
براساس اين گزارش در روز دوم آوريل يادداشتي در پشت در اتاق عبادي پيدا شد با اين مضمون که «مرگ شما نزديک است» و چند روز بعد نيز وي يادداشت هشدارآميز ديگري دريافت کرد.
عبادي سپس اين موضوع را به پليس گزارش کرد: «اين وظيفه پليس است که امنيت مردم را حفظ کند و من اين موضوع را به اطلاع آنها رساندم چرا که تامين امنيت انديشمندان و کل ايراني ها بر عهده آنهاست.» _________________ چون سنگ ها صداي مرا گوش مي كني
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum