تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران (( ایران و کره سابق))

تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index
تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران

تالار گفتگو

FAQFAQ   {جستجو}   {اعضا}Memberlist   Usergroups{گروه ها}   CalendarCalendar   Register{ثبت نام} 
 Profile{مشخصات کاربر}   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log in{ورود_خروج} 

جاسبی مخالفان خود را تهدید کرد

Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش هفتم
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mona
ه ستاره
ه ستاره

PostPosted: Wed May 14, 2008 12:13 am    Post subject: جاسبی مخالفان خود را تهدید کرد Reply with quote

جاسبی مخالفان خود را تهدید کرد
كساني مي‌گويند جاسبي غيرقانوني است كه فرزندانشان در دانشگاه آزاد درس خوانده و با امضا و تاييد من مدرك گرفتند. دنبال درگيري نيستيم، هر جا تهمت بزنند با اقدام قانوني برخورد مي‌كنيم.
بسياري از افرادي که موجوديت دانشگاه را هدف قرار مي‌دادند پس از آنكه فرزندانشان در اين دانشگاه مشغول به تحصيل شدند عقبگرد كردند و برخي حامي ‌دانشگاه آزاد اسلا‌مي شدند و برخي بعضا بر سر سفره آن نشسته‌اند.

به گزارش «فردا» عبد الله جاسبی ضمن ناچیز شمردن شهریه دریافتی از دانشجویان دانشگاه دانشگاه آزاد در گفتگو با اعتماد ملی افزود: البته به تدريج كه جلو مي‌رويم و كيفيت را بالا‌ مي‌بريم، ميزان شهريه هم افزايش مي‌يابد كه اين هم اجتناب‌ناپذير است. بايد خدماتي ارائه شود كه افراد كم‌بضاعت و بدون قدرت مالي هم توان ورود به دانشگاه آزاد را داشته باشند. بهترين شيوه ارائه اين خدمات هم وام‌هاي درازمدت از طريق صندوق رفاه است يا از طريق كمك‌هاي مجلس شوراي اسلا‌مي.

جاسبی با تشبیه انتقادات وارده به دانشگاه آزاد معتقد است سطح اين توفان‌ها دائما تغيير كرده است و می افزاید: توفان‌هاي دهه اول بر اين متمركز بود كه <نباشيد> يعني موجوديت دانشگاه را هدف قرار مي‌دادند.بسياري از افرادي كه چنين ادعاهايي داشتند پس از آنكه فرزندانشان در اين دانشگاه مشغول به تحصيل شدند عقبگرد كردند و برخي حامي ‌دانشگاه آزاد اسلا‌مي شدند و برخي بعضا بر سر سفره آن نشسته‌اند. در دهه دوم سطح اين توفان تغيير كرد، مي‌گفتند باشيد اما سهمتان اينقدر نيست و با تصميم‌گيري، ميزان توسعه را محدود مي‌كردند. ما را به بي‌قانوني متهم مي‌كردند تا بتوانند دانشگاه را تضعيف كنند. اما مرحله تثبيت را گذرانديم. در آن دهه با كمك شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي و مجلس شوراي اسلا‌مي‌ خلا‌هاي قانوني را پر كرديم و عملا‌ به جايي رسيديم كه دست منتقدين در اين زمينه خالي شد. در دهه سوم نمي‌توانند بگويند نباشيد؛ درباره شهريه هم هر چه گفتند متوجه شدند حرفشان منطق و مبنايي ندارد و با حداقل هزينه بهترين خدمات ارائه مي‌شود. پس روي افراد دانشگاه آزاد مانور مي‌دهند و مي‌گويند دانشگاه آزاد خوب است اما تو نبايد باشي. هر بار كه عقب‌نشيني كردند پشت سنگر ديگري رفتند. اين در حالي است كه دانشگاه آزاد به بخشي از تاريخ انقلا‌ب مبدل شده و حركت توسعه خود را با قدرت ادامه مي‌دهد؛ مهم نيست در مسند مديريت آن، چه كساني نشسته باشند. عيب كار آنها اين است كه اگر مي‌خواهند افرادي در مديريت دانشگاه تغيير كنند، راه‌حل اين نيست كه تهمت بزنند، فحاشي و تخريب كنند. ما كساني نيستيم كه در اين ميدان عقب‌نشيني يا سكوت كنيم. با تمام كساني كه تهمت مي‌زنند قطعا برخورد كرده و آنها را به پاي ميز محاكمه خواهيم كشاند. اگر راست مي‌گويند مي‌پذيريم، ولي اگر دروغ بگويند بايد هزينه آن را هم بپردازند. چرا حاضرند اجر و پاداش دانشگاه آزاد را براي تغيير 4 يا 10 نفر پايمال كنند؟ ما با كساني كه در چارچوب تعامل سازنده در پي اصلا‌ح امور باشند، مشكلي نداريم و از آنها استقبال مي‌كنيم اما كساني كه فرزندانشان در اين دانشگاه درس مي‌خوانند و باز هم مخالفت مي‌كنند، آب در‌هاون مي‌كوبند و شكست مي‌خورند.

در بخشی از این گفتگو آمده است که، آقاي جاسبي! الا‌ن بحث بر سر اين است كه مخالفين‌تان شما را رئيس قانوني دانشگاه آزاد نمي‌دانند و مي‌گويند طبق مفاد اساسنامه دانشگاه، طي كدام نامه از سوي هيات امنا به عنوان نامزد رياست دانشگاه به شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي معرفي شديد و اين شورا طي كدام نامه موافقت خود را با رياست شما اعلا‌م كرده است؟ البته اسناد شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي غير از اين را مي‌گويد و سيد احمد خميني در نامه‌اي به تاريخ 16/7/67 از سوي امام شما را به‌عنوان <رئيس دانشگاه آزاد> به آيت‌الله سيدعلي خامنه‌اي رئيس‌جمهور و رئيس شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي وقت معرفي مي‌كنند و ايشان هم در 18/8/67 شما را به عنوان شخصيت حقوقي- رئيس دانشگاه آزاد- به عضويت اين شورا در مي‌آورند. آيا مخالفين‌تان با وجاهت قانوني شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي دچار مشكل هستند يا اين احكام را نديده‌اند؟

که جاسبی در پاسخ به این پرسش مدعی شده است، فرآيند قانوني دانشگاه آزاد فرآيند متغيري بوده كه در طول زمان تكامل پيدا كرده است. اولا‌ قبل از اينكه شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي به اين صورت شكل گيرد، دانشگاه آزاد تاسيس شده بود؛ دانشگاه آزاد شوراي عالي داشت و رئيس دانشگاه هم طبق ضوابط قانوني از سوي هيات موسس تعيين مي‌شد. سپس در يك مرحله‌اي امام از طريق مرحوم سيد احمد به رئيس‌جمهور وقت ابلا‌غ كردند كه جاسبي رئيس دانشگاه آزاد است، پس امام رياست بنده بر دانشگاه آزاد را مورد تاييد قرار داده بودند. به عضويت شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي درآمدم. البته حكم امام حكم رياست بنده نبود، تاييد رياست من و درخواست براي عضويت شخصيت حقوقي <رئيس دانشگاه آزاد اسلا‌مي> ‌در شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي بود. مقام معظم رهبري هم حكم بنده را صادر كردند. پس قانوني بوديم و هستيم. در اساسنامه بعدي آمده است رئيس دانشگاه آزاد به شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي پيشنهاد مي‌شود تا در آن شورا به تصويب برسد؛ اما اين روال براي رئيس جديد است، يعني فرد پس از من را به شوراي‌عالي انقلا‌ب فرهنگي براي تصويب پيشنهاد كنند.

مساله دوم اينكه اينها آيا واقعا به خودشان زحمت فكر كردن ندادند؟چطور فردي كه طي 25 سال رئيس دانشگاه آزاد بوده و ميليون‌ها حكم و دانشنامه را امضا كرده، 20 سال است در جلسات شوراي عالي انقلا‌ب فرهنگي شركت كرده و حتي منشي جلسات شورا بوده و هست، غيرقانوني است؟ چطور مسوولين فرد غيرقانوني را تحمل مي‌كردند و مي‌كنند؟ اگر رئيس قانوني دانشگاه آزاد نبودم چطور به عنوان شخصيت حقوقي از سوي امام (ره) و مقام معظم رهبري مورد تاييد قرار گرفتم؟ شخصيت‌هاي مختلفي با من مكاتبه كرده‌اند، در دادگاه‌ها و مراجع قانوني مدارك ثبتي با امضاي من وجود دارد، پس همه آنها بي‌اعتبار است؟ جالب است كساني مي‌گويند جاسبي غيرقانوني است كه فرزندانشان در دانشگاه آزاد درس خوانده و با امضا و تاييد من مدرك گرفتند. شما سستي استدلا‌ل و بي‌توجهي به شواهد و قرائن را در اين اتهام مشاهده مي‌كنيد. اين مسائل هست و ما هم جواب مي‌دهيم. دنبال درگيري نيستيم، هر جا تهمت بزنند با اقدام قانوني برخورد مي‌كنيم و هدفمان اين است كه وقتمان را صرف اقدامات اساسي كنيم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معتقد است به هر اتهامی باید پاسخ دهند و می گوید: دنبال درگيري نيستيم. موج‌هاي سياسي مي‌آيند و مي‌روند و بايد از كنار آنها عبور كنيم، مگر اينكه نشانه‌گيري مستقيما به سمت دانشگاه باشد. مقام معظم رهبري هم توصيه اي فرموده‌اند كه مضمونش اين است كه <اين‌گونه نشود به خود مشغول شويم تا دشمن سوءاستفاده كند.> من پرهيز مي‌كنم از اينكه به خود مشغول شويم. اگر مجبور شويم پاسخ دهيم سعي مي‌كنيم با محترمانه‌ترين واژه‌ها و با زيباترين استدلا‌لا‌ت باشد

بیچاره مردمی که فرمانروایانشان ، شاگردان رسانه ها باشند . ارد بزرگ
Back to top
View user's profile Send private message
Google

PostPosted: Wed May 14, 2008 12:13 am    Post subject: Adv

Back to top
mona
ه ستاره
ه ستاره

PostPosted: Wed May 14, 2008 12:13 am    Post subject: Reply with quote

نظرات بینندگان:
آقای جاسبی ! توهم را کنار بگذارید . بنظر میرسد که شما تمام دانشگاه آزاد را در خودتان متبلور دانسته اید . کسی با موجودیت دانشگاه ازاد مخالف نیست . انها مخالف مدیریت ناکارامد شما هستند .
اين تيتر چه ربطي به گزارش دارد ؟
دانشگاه ازاد يكي از نمونه هاي با ارزش و ميوه انقلاب است و بايد براي پيشترفت اُن جديت نمود تا با دانشگاههاي معتبر رقابت نمايد.
من خودم فارغ التحصیل این دانشگاه هستم و مدت 6 سال در این دانشگاه درس خواندم سوالم اینجاست که پس چه کسی در این کشور درست است . اینگونه برخورد روی جوانان و نوجوانان تاثیر می گذارد .
مشکل آقای جاسبی است بزرگان حل و فصل نمایند ولی یک تشکیلات بزرگ را دچار حاشیه و تنش نکنند این کارها در هیچ کجای دنیا مرسوم نیست .
محیط علمی ربان علمی میطلبد .
از موسسین و هیات امنای محترم این دانشگاه خواهانیم در این موضوع بزرگی کنند و این مشکل را هرچه زودتر حل و فصل نمایند .
دل وجدانهای پاک برای این مملکت می سوزد حیف است بعد از سه دهه با طرح موضوعات سبک یکی بگوید این صندلی به من چسبیده و یا من به اون چسبیده ام جایگاه و منزلت و شان دانشگاهها را که محیط مقدسی اسا عبار آلود کنیم که این به نفع هیچ فرد و جریانی نیست.
روسای دانشگاههای مهم آسیا را یک لحظه در پیش روی خود مجسم کنید که چه شان و مقام و منزلت اجتماعی بالائی دارند .
دوستان دنیا محل گذر است با آبروی افراد بازی نکنیم.
از ایشان کسی مناسب تر و لایق تر برای این پست نیست. شخصی که بر سر خوان پر نعمتی مثل دانشگاه آزاد نشسته باشد و نه سهم و سهامی داشته باشد و نه درآمدی جز حقوق مشخص که سر برج طبق فیش دریافت می کند را باید دو دستی چسبید. مملکت به چنین افراد وارسته ای نیاز مبرم دارد.
دانشگاه آزاد آفت جامعه است
من تحصیل کرده دانشگاه آزاد هستم و دارای دو لیسانس و فوق لیسانیس هستم با این انگ ها دنبال ترور شخصیتی آقای جاسبی و دانشجویان ایشان هستید.با نفاق افکنی ها بحران بوجود نیاورید و اجازه دهید آقای جاسبی کارشان را انجام دهند ایراد گرفتن آسان است آیا حاضرید جای ایشان مسئولیت پذیر باشید آقای جاسبس توانمند است و اگر مشکلی مشاهده شده است میتوان با طرح یک برنامه علمی آنرا مرتفع نمود خیلی از مدیران جامعه از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و خیلی از استادان دانشگاههای دولتی معتبر در کشور،دراین دانشگاه تدریس میکنند معنی این فعالیت ها چیست؟ کسانیکه میخواهند تفرقه ایجاد کنند مطمئنا در برابر خداوند مسئول خواهند بود

http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=51821

بیچاره مردمی که فرمانروایانشان ، شاگردان رسانه ها باشند . ارد بزرگ
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش هفتم All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum