خانه پژوهشگران ایران Forum Index

خانه پژوهشگران ایران

ایرانیان مقیم کشور یونان - آتن

PortalPortal  blogBlog  AlbumAlbum  UsergroupsUsergroups  MemberlistMemberlist  GBGuestbook  User PanelUser Panel  RegisterRegister 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  SearchSearch  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  StatisticsStatistics  LinksLinks  Log inLog in 
 CalendarCalendar  DownloadsDownloads  Comments to your karmaComments to your karma  ToplistToplist  Recent topicsRecent topics  Voting forumVoting forum

تاثير رب گوجه فرنگي
Users browsing this topic:0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None

Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    خانه پژوهشگران ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش هفتم
View previous topicEmail to a Friend.Users who have viewed this topicSave this topic as a txt filePrintable versionLog in to check your private messagesView next topic
Author Message
nadia

کارشناس
کارشناس






Joined: 09 Apr 2008
Posts: 308
nadia is offline 






PostPosted: Wed Apr 30, 2008 3:13 pm    Post subject:  تاثير رب گوجه فرنگي
Description:
Reply with quote

تاثير رب گوجه فرنگي در جلوگيري از ناراحتي هاي پوستي

با پختن گوجه فرنگي ماده ليکوپن که نوعي آنتي اکسيدان است آزاد شده و افزايش مي يابد که اين ماده در جلوگيري از ناراحتي هاي پوست مفيد است. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري هلث نيوز، محققان انگليسي با بررسي تاثير رب گوجه فرنگي در غذا و ارتباط آن با ناراحتي هاي پوستي دريافتند غذاهاي همچون پيتزا و ماکاروني که با رب گوجه فرنگي يا سس گوجه فرنگي فراوان مصرف مي شوند قادر است پوست را در برابر اشعه ماورا بنفش ايمن سازد.براساس اين گزارش، ماده موجود در گوجه فرنگي موسوم به ليکوپن که نوعي آنتي اکسيدان است با پختن گوجه فرنگي آزاد و افزايش مي يابد.اين گزارش مي افزايد، ليکوپن موجود درسس و رب گوجه فرنگي مانع از تاثير اشعه ماورابنفش بر پوست شده و از ابتلا به سرطان پوست و پيرزي زودرس جلوگيري مي کند. طبق اين گزارش پيش از اين اثر سودمند گوجه فرنگي بر سرطان و ناراحتي هاي پروستات کشف شده بود.

[img]http://www.afarineshdaily.ir/CrThumb.aspx?Pic=afarinesh/Images/633/658900309684066.jpg[/img]

_________________
| فر ميهن ، در جوانان راستين اوست . حکيم ارد بزرگ ( بزرگترين فيلسوف دنيا ) |
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Adv



PostPosted: Wed Apr 30, 2008 3:13 pm    Post subject: Adv






Back to top
nadia

کارشناس
کارشناس






Joined: 09 Apr 2008
Posts: 308
nadia is offline 






PostPosted: Wed Apr 30, 2008 3:14 pm    Post subject:  
Description:
Reply with quote

پخت غذا در ظروف آلومينيومي
باعث آلزايمر مي شود

آلومينيم يکي از فلزاتي است که به نظر مي رسد با بيماري آلزايمر ارتباط داشته باشد ،مطالعات نشان مي دهد کساني که آلومينيم در رژيم غذايي آنها به واسطه استفاده از ظروف پخت آلومينيمي وارد مي شود 8/6برابر بيماري آلزايمر در آنها بيشتر ديده مي شود. در سال 1382 محققان دانشگاه علوم پزشکي رفسنجان با بررسي آثار آلومينيم خوراکي بر موش هاي صحرايي دريافتند که ورود آلومينيم به همراه غذا مي تواند سبب اختلال در متابوليسم کربوهيدرات شود که بصورت افزايش در قند خون ناشتا و نارسايي در گلوکز بروز مي کند. ظروف پخت آلومينيمي که بيشتر از آن استفاده مي کنند علاوه بر اينکه سبب بروز آلزايمر مي شوند آهن قابل جذب مواد غذايي را کاهش مي دهند. شايد همه گير بودن ظروف آلومينيومي شما را به تعجب وادارد که با وجود اين عوارض چطور اين ظروف همه جا بکار مي رود ،اين هم از مواردي است که آلودگي در بطن خانه هاي ما رسوخ کرده و ما از آن غافل هستيم و به سادگي از کنار آن مي گذريم . بسياري از زنان مواد غذايي را در ظروف منجمد کرده و غذا را در ظرف هاي آلومينيمي طبخ مي کنند . آلومينيم محلول در آب آثار خطرناکي را سبب مي شود و هنگام پخت غذا که آب و آلومينيم در کنار هم قرار مي گيرند. بر اساس گزارش سازمان جهاني بهداشت ،هنگام پخت غذاهاي اسيدي آلومينيم در اسيدهاي اکسيدناپذير حل شده از ظرف آزاد مي شود و به داخل مواد غذايي راه پيدا مي کند.
تنفس کردن و تماس پوستي با آلومينيم نيز بسيار خطرناک است اگر فردي براي مدت زمان طولاني در تماس با غلظت زيادي از آلومينيم باشد از دست دادن حافظه ،سستي ،بيحالي و لرز شديد بروز مي يابد. فريبا ابراهيمي کارشناس مسوول آزمايشگاه شيمي مواد غذايي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ظروف آلومينيمي به دليل اينکه خود آلومينيم در ساخت آن بکار مي رود، در اثر عوامل مختلف وقتي غذا در آن به مدت طولاني پخت مي شود بوسيله غذا جذب بدن مي شود. وي افزود:در مواد غذايي که گوجه فرنگي و يا از چاشني هايي مانند سرکه و آبليمو در ظروف آلومينيمي پخت مي شوند مقدار مهاجرت يونهاي آلومينيم از ظرف به داخل مواد غذايي افزايش مي يابد.
ابراهيمي تصريح کرد: خود آلومينيم حتي در موادي مانند سبزيجات و منابع حيواني وجود دارد و وقتي هنگام پخت از ظروف آلومينيمي جدا مي شود بر مقدار غلظت عناصر موجود در آلومينيم افزوده شده واز طريق گوارش ،جذب کلسيم و فسفات شده و باعث پوکي استخوان ،راشيتيسم ،بيماريهاي زخم معده ، روده ،خشکي دهان ،يبوست ،تغيير رنگ در دهان مي شود . وي تصريح کرد: جذب آلومينيم در مغز افراد باعث ايجاد آلزايمر مي شود و اگر مقدار جذب بيشتر باشد در فراموشي تاثيرگذار است . ابراهيمي به مردم توصيه کرد از ظروف آلومينيمي براي پخت غذا استفاده نکنند و اين ظروف فقط براي نگهداري مواد خشک مناسب هستند. اين متخصص سم شناسي ظروف لعابي و تفلون استاندارد را جايگزين مناسبي براي ظروف آلومينيمي دانست .

_________________
| فر ميهن ، در جوانان راستين اوست . حکيم ارد بزرگ ( بزرگترين فيلسوف دنيا ) |
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nadia

کارشناس
کارشناس






Joined: 09 Apr 2008
Posts: 308
nadia is offline 






PostPosted: Wed Apr 30, 2008 3:14 pm    Post subject:  
Description:
Reply with quote

تحقيقات در زمينه نقش شکلات بر سلامت زنان

محققان در نورويچ انگليس در پژوهشهاي خود ميخواهند اثرات مصرف روزانه شکلات را برزنان بدقت بررسي کنند و براي اينکار هم به يکصدو پنجاه زن روزانه مقاديري شکلات ميخورانند. به گزارش واحد مرکزي خبر به نقل از روزنامه تايمز در اينترنت، يک توليد کننده شکلات در بلژيک شکلات اين طرح تحقيقاتي را تامين ميکند. همانطور که گفته شد هدف بررسي تاثير مصرف شکلات بر سلامت زنان بخصوص سلامت قلب و عروقشان است. داوطلبان بايد طي دوره تحقيق در دوران پس از سن يائسگي گذشته و در ضمن مبتلا به ديابت نوع دو هم باشند. علاوه بران هم بايد در ميان مصرف کنندگان داروهايي بنام "استاتين" براي کاهش سطح کلسترول خون خود قرار داشته باشند. اغلب از زناني مشابه اين داوطلبان خواسته ميشود تا از خوردن شکلات خودداري کنند. شکلات داراي موادي به نام "فلاونيد" هم هست که گفته ميشود در کاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي موثر ميباشد. اين تحقيق قرار است يکسال بطول بيانجامد. شکلاتي که به داوطلبان داده ميشود نوعي خاص است که سه برابر بيشتر فلاونيد دارد.

_________________
| فر ميهن ، در جوانان راستين اوست . حکيم ارد بزرگ ( بزرگترين فيلسوف دنيا ) |
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nadia

کارشناس
کارشناس






Joined: 09 Apr 2008
Posts: 308
nadia is offline 






PostPosted: Wed Apr 30, 2008 3:14 pm    Post subject:  
Description:
Reply with quote

مصرف مداوم صبحانه براي سلامتي مفيد است

مصرف منظم صبحانه، احتمال اضافه وزن را در دوره ميانسالي را کاهش مي دهد و براي سلامتي مفيد است. دکتر ثريا سليماني متخصص تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: افرادي که صبح ها، صبحانه مفصل و کاملي مي خورند به علت آنکه در طول روز کالري کمتري در مقايسه با ديگران دريافت مي کنند اضافه وزن کمتري دارند.وي گفت: افرادي که 22 تا 50 درصد از کالري روزانه خود را در وعده صبحانه مصرف مي کنند، در دوره ميانسالي اضافه وزن کمتري در مقايسه با ديگران پيدا مي کنند.وي تصريح کرد: مصرف صبحانه هاي پرفيبر در پيشگيري از بسياري از بيماري ها مانند ديابت و بيماري قلبي و افزايش قدرت يادگيري دانش آموزان مفيد است.

_________________
| فر ميهن ، در جوانان راستين اوست . حکيم ارد بزرگ ( بزرگترين فيلسوف دنيا ) |
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nadia

کارشناس
کارشناس






Joined: 09 Apr 2008
Posts: 308
nadia is offline 






PostPosted: Wed Apr 30, 2008 3:14 pm    Post subject:  
Description:
Reply with quote

سرطان کمتر سراغ مادران شيرده مي رود

محققان به زنان توصيه مي کنند، حتي المقدور درپي تولد فرزندشان دستکم شش ماه به نوزادشان شير دهند تا خطر ابتلا به سرطان سينه به نحو محسوسي در آنها کاهش يابد. به گزارش واحد مرکزي خبر به نقل از روزنامه ديلي تلگراف بنياد جهاني تحقيقات سرطان در گزارش تازه اي اعلام کرده است ، دو سوم زنان در جهان از ارتباط ميان تغذيه نوزادان با شير مادر و کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه بي اطلاع هستند که بايد در اين خصوص برنامه ريزي کرد. پژوهشگران اطلاعات زيادي درباره فوايد تغذيه با شير مادر به دست آورده اند. سرطان سينه تنها در انگليس هر سال 45 هزار زن را مبتلا مي کند

_________________
| فر ميهن ، در جوانان راستين اوست . حکيم ارد بزرگ ( بزرگترين فيلسوف دنيا ) |
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    خانه پژوهشگران ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش هفتم All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum





خانه پژوهشگران ایران topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB 2003 - 2008