تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران (( ایران و کره سابق))

تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index
تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران

تالار گفتگو

FAQFAQ   {جستجو}   {اعضا}Memberlist   Usergroups{گروه ها}   CalendarCalendar   Register{ثبت نام} 
 Profile{مشخصات کاربر}   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log in{ورود_خروج} 

بيل گيتس

Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش دهم
View previous topic :: View next topic  
Author Message
m2
1000000
1000000

PostPosted: Tue May 06, 2008 11:53 am    Post subject: بيل گيتس Reply with quote

بيل گيتس:
ارتباط واقعي و طبيعي با کاربران را دوست دارم

بيل گيتس ثروتمندترين مرد جهان تا سال 2007 و بنيانگزار غول نرم‌افزاري دنيا يعني شرکت Microsoft، يکي از شناخته‌شده‌ترين چهره‌هاي دنياي تکنولوژي براي تمام مردم جهان است. گيتس هميشه خبرساز بوده و هست. درست به همين دليل هم مصاحبه‌هاي مختلف او براي اغلب افراد جذاب و جالب توجه است.

به گزارش واحد مركزي خبر، آخرين مصاحبه با بيل گيتس در سال 2008 توسط مجله آنلاين «Engadget» منتشر شده است. اين مصاحبه توسط Ryan Block انجام شده است.

ما خوشحاليم که براي چندمين بار در سال‌هاي اخير با شما به گفت‌گو نشسته‌ايم و اميدواريم که اين آخرين بار نباشد. اين بار مي‌خواهيم کمي درباره شما و رقيب جدي‌تان «استيوجابز» صحبت کنيم، اما موضوع اصلي گفت‌وگوي ما درباره برنامه‌هاي آينده شما براي حضور در Microsoft و بنياد بيل و مليندا گيتس خواهد بود. من به تازگي فيلمي از شما ديدم که دنبال کار مي‌گشتيد. حالا مي‌خواهم بگويم که ما هميشه در حال استخدام نيرو هستيم...

عالي است.

ما هميشه به يک سردبير نياز داريم و من مي‌دانم که شما اخيرا چند مقاله براي «گاردين» هم نوشته‌ايد!

خب من هم مطالب شما را دوست دارم و پيگيري مي‌کنم (با خنده مي‌گويد)

با اين حال من و اغلب مردم مي‌خواهيم بدانيم که رابطه شما و استيو جابز، تلخ و شيرين است يا فقط تلخ؟

من استيو را دوست دارم و هميشه تاثيري را که روي صنعت کامپيوتر گذاشته، تحسين مي‌کنم. ما هميشه با فاصله نزديکي نسبت به هم جلو رفته‌ايم تا جايي که حتي من و استيو تقريبا هم سن هستيم. در واقع ما هميشه با همديگر، اما روي چيزهاي مختلفي کار مي‌کنيم. استيو مهارت‌هاي منحصر به فردي دارد و فکر مي‌کنم ما دو فرد موفق در صنعت کامپيوتر هستيم. من مطمئنم که همکاري ما مي‌تواند کمک بزرگي به اين صنعت باشد.

شما سال گذشته اعلام کرديد که از فعاليت‌هاي خود در MICROSOFT کناره‌گيري کرده‌ايد. اين روزها شما واقعا تمام وقتتان را در بنياد بيل و مليندا گيتس مي‌گذرانيد يا هنوز روي تکنولوژي و امور وابسته به آن تمرکز داريد؟

من اين روزها تمام وقت در MICROSOFT هستم. مي‌توانيداين را از هر کسي در اين کمپاني بپرسيد. با اين حال با رسيدن ماه جولاي شرايط عوض مي‌شود؛ شايد حتي در ماه ژوئن. اما اين به معني پرداختن من به امور ديگر نيست. من اين روزها بيشتر از هر وقتي در يک دهه گذشته کار مي‌کنم و در حال بحث و بررسي با همکارانم درباره نسخه آينده OFFICE و WINDOWS هستم.

آيا حالا کاري وجود دارد که موفقيت در آن برايتان اهميت زيادي داشته باشد؟

ما اين روزها بيشتر درباره اين که چگونه استفاده از اينترنت و خدمات چندرسانه‌اي را براي بيش از يک ميليون کاربر ممکن سازيم، صحبت مي‌کنيم. علاوه بر اين امور مهم ديگري هم هستند که ما براي صنعت کامپيوتر تجاري و مصرفي انجام مي‌دهيم و من معتقدم که براي موفقيت و به انجام رسيدن آنها زمان لازم است.

وقتي بحث به موضوع بهره‌وري مي‌رسد ما مي‌دانيم که ستون فقرات در تجارت Microsoft بر پايه بهره‌وري بوده است. با اين حال آيا شما فکر نمي‌کنيد که نقاط ضعفي در بازار مصرف داشته‌ايد؟

فکر مي‌کنم موضوع کليدي به مفهوم کامپيوتر شخصي و صنعت نرم‌افزار مربوط است. اين همان چيزي است که ما آن را از سال 1975 شروع کرديم و هسته اصلي و خط‌مشي شرکت است. نرم‌افزارهاي مصرفي زيادي روي Windows تعبيه شده که کار کاربران را راحت مي‌کند. Microsoft تمام کاربردهاي مورد نياز کاربرانش را به انجام مي‌رساند، اما آنچه نرم‌افزارهاي ما را متمايز مي‌کند، گستره استفاده از آنها است. تاکيد من روي نرم‌افزارهاي مصرفي يا سوم‌شخص (third party) است؛ همان چيزي که مي‌توانم بگويم ما هميشه در آن موفق‌تر از ديگران عمل کرده‌ايم و ما را در موقعيت خوبي قرار داده است.

درباره ويندوز که صدها ميليون گواهينامه دارد، هنوز بعضي از کاربران هستند که از بعضي کاربردهايش اظهار نارضايتي مي‌کنند. به خصوص ويندوز Vista که به عقيده بعضي‌ها يک تنزل درجه براي Microsoft محسوب مي‌شود، آيا نشان‌دهنده اين است که شما نتوانسته‌ايد انتظارات مصرف‌کنندگان را کاملا برآورده سازيد؟

من چنين چيزي را نخواهم گفت. هر نسخه ويندوز کاربردهاي جديد و مهم زيادي دارد که کاربران مي‌توانند از آن استفاده کنند. در مورد Vista هم بسياري از کاربردها عينا از xp به آن منتقل شده است و تنها تغييرات کوچکي داشته‌اند. من فکر مي‌کنم وقتي کاربران از Vista استفاده مي‌کنند راضي و خوشحالند؛ نه به صورت کامل، اما کافي.

البته! اما آيا شما شخصا از کار با Vista کاملا راضي هستيد؟

من از کار با هيچ کدام از محصولات Microsoft کاملا راضي نيستم.

پس گفته شما مثل اين است که بگوييم «نرم‌افزار هرگز کامل نيست»؟

هميشه قابليت‌هايي وجود دارند که دوست دارم در اختيار داشته باشم. اين همان چيزي است که همه کاربران مي‌خواهند. در واقع افرادي که در اين کمپاني کار مي‌کنند به خوبي از نيازها و تقاضاي کاربران اطلاع دارند.

در مورد بنياد – که بر استفاده از تکنولوژي در گسترش بهداشت جهاني در کشورهاي در حال توسعه متمرکز است – آيا شما به عنوان مدير يک شرکت نرم‌افزاري در آن فعاليت مي‌کنيد يا به عنوان مدير يک شرکت تکنولوژي؟

البته اينطور نيست. ماهيت هر مشکل متفاوت بوده و راه حل آن را تعيين مي‌کند. ما در اين بنياد از محققان برجسته و دانشمندان بزرگ فعال در شرکت دارويي استفاده مي‌کنيم تا در راه شناسايي درست هر مشکل و يافتن راه حل آن دچار مشکل نشويم. بزرگترين بخش از فعاليت‌هاي اين بنياد به پيشگيري، درمان و حل مشکلات مربوط به 20 بيماري مزمن مانند مالاريا، ايدز، هپاتيت و... مربوط مي‌شود. بعضي بيماري‌ها تنها مختص کشورهاي جهان سوم يا فقير هستند که چيز زيادي درباره تغييرات جديد در دنياي تکنولوژي نمي‌دانند يا حتي دسترسي مناسبي به کامپيوتر و اينترنت ندارند. با اين اوصاف استفاده از راه‌حل‌هاي مبتني بر تکنولوژي هميشه هم مناسب نيست.

به عنوان سوال آخر، شما دوست داريد Microsoft چه محصولي را توليد کند که هميشه مورد علاقه کاربران سرتاسر جهان باشد؟

من ارتباط واقعي و طبيعي با کاربران را دوست دارم و به اين دليل تلاش مي‌کنيم محصولي را توليد کنيم که به سليقه همه کاربران نزديک باشد و فاصله ميان ما و آنها را کمتر و کمتر کند. با اين حال من در تمام اوقاتي که در Microsoft نيستم به نرم‌افزاري براي سيستم‌هاي بهداشتي و آموزشي فکر مي‌کنم.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Google

PostPosted: Tue May 06, 2008 11:53 am    Post subject: Adv

Back to top
Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش دهم All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum