تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران (( ایران و کره سابق))

تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index
تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران

تالار گفتگو

FAQFAQ   {جستجو}   {اعضا}Memberlist   Usergroups{گروه ها}   CalendarCalendar   Register{ثبت نام} 
 Profile{مشخصات کاربر}   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log in{ورود_خروج} 

دستگیری جوان متهم به حمل سلاح

Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش دوم
View previous topic :: View next topic  
Author Message
یاس تنهایی
همدم
همدم

PostPosted: Sat May 03, 2008 1:28 am    Post subject: دستگیری جوان متهم به حمل سلاح Reply with quote

دستگیری جوان متهم به حمل سلاح و تيراندازي به ماموران ناجا

جواني که متهم به حمل سلاح غير مجاز و تيراندازي به سوي ماموران در سال 81 است پس از 6 سال فرار دستگير شد. به گزارش خبرگزاري فارس، عصر روز 15 دي ماه سال 81 ماموران گشت انتظامي تهران بزرگ در حوالي اتوبان آزادگان به يک خودروي پژوي 405 با دو سرنشين مشکوک شدند. ماموران به اين خودرو دستور ايست دادند اما راننده خودرو از اجراي فرمان ايست خودداري کرده و به مسير خود ادامه داد که در اين لحظه ماموران اقدام به تيراندازي به اين خودرو کردند. پس از مدتي خودرو در حاشيه اتوبان متوقف شد اما زماني که ماموران از خودرو پياده شدند يکي از سرنشينان شروع به شليک به سمت ماموران کرد که در اين درگيري يکي از آنان زخمي شد و سپس متهمان پا به فرار گذاشتند. تحقيقات براي شناسايي متهمان آغاز شد تا اينکه مشخص شد خودرو متعلق به مرد حدودا 60 ساله است که مدعي است در زمان وقوع حادثه خودرو در اختيار فرزندش به نام حسن بوده است. تحقيقات براي دستگيري حسن آغاز شد اما هيچ اثري از اين فرد يافت نشد تا اينکه در اواخر فروردين سال جاري ماموران موفق شدند زماني که حسن به دليل شرکت در يک درگيري مسلحانه در کرج دستگير شده بود وي را شناسايي کرده و پس از دستگيري به تهران منتقل کنند.

مادر فداکار در تلاش براي نجات فرزندش غرق شد

زني پس از تلاش براي نجات فرزندش از رودخانه اي در نيوزلند، غرق شد. به گزارش فارس به نقل از تالک نيوز، ستوان «شين مايلز» اعلام کرد که خانمي 36 ساله به نام «ليزا گولد» در حال تماشاي بازي کودکان خود در نزديکي رودخانه «موتکا» در جنوب «بروکلين» بوده که ناگهان پسر10 ساله وي در آب مي افتد و ليزا نيز براي نجات وي خود را به آب مي زند. ستوان «مايلز» گفت: «فشار آب هر دوي آنها را
مي برده و عده اي که شاهد ماجرا بوده اند موضوع را به پليس گزارش ميدهند. ماموران موفق شدند پسر را سالم و سلامت در ساحل رودخانه و در منطقه اي دورتر بيابند و حدود يک ساعت بعد هم تيم هاي امدادي جسد اين مادر فداکار را پيدا کردند.» خانم «ليزا گولد» مادر 4 فرزند بود که هم اکنون فرزندانش تحت مراقبت مادر بزرگ قرار دارند. «جني» مادر «ليزا» ميگويد: «فرزندان ليزا همه زندگي او بودند. او 4 فرزند 18، 14، 13 و 10 ساله دارد که فرزند 10 ساله او رنج زيادي را از اين حادثه مي برد.» مقامات اعلام کرده بودند که جريان آب رودخانه به علت بارندگي هاي روزهاي اخير بسيار شديد و گل آلود شده بود. به گفته پليس 30 دقيقه تلاش نيروهاي امدادي پس از يافتن جسد مادر در ساحل رودخانه بي فايده بود.

در پي مرگ دلخراش دختر 26 ساله آغاز شد;
تلاش پليس براي رديابي قاتل اسيدپاش

اسيدپاشي توسط يک جوان ناشناس بر صورت دختر 26 ساله جان اين فرد را گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس ساعت 10 پنجشنبه شب ماموران کلانتري 112 ابوسعيد از وقوع يک فقره اسيد پاشي به صورت يک دختر جوان باخبر شدند.
ماموران با حضور در خيابان نواب دريافتند شاهدان ماجرا مدعي اند موتور سواري ناشناس با بستن راه يک دختر 26 ساله به نام سارا بر صورت وي اسيد پاشيده است.
بررسي بيشتر نشان داد ماموران اورژانس ابتدا سارا را به بيمارستان لقمان و زماني که امکانات اين بيمارستان مناسب ارزيابي نشده است وي را به بيمارستان بقيه الله مي برند که در آنجا اقدامات درماني موثر واقع نشده و اين دختر جوان جان مي بازد.
تحقيقات در خصوص شناسايي موتور سيکلت سوارناشناس و دستگيري وي آغاز شده است.

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر خبرداد:
جمعآوري معتادان تزريقي فاقد کارت درمان

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر فرماندهي انتظامي تهران بزرگ، از ادامه طرح جمع آوري معتادان تزريقي فاقد کارت تحت درمان خبر داد.
سرهنگ سيدجواد کشفي، در گفت وگو با مهر افزود: در حال حاضر، ماموريت پليس، برخورد با معتادان صرفا تزريقي فاقد کارت تحت درمان است.
وي در ارتباط با ساير معتادان مواد مخدر، گفت: مقوله برخورد با ساير معتادان که از آنها به عنوان بيمار روحي نام برده مي شود، بر عهده وزارت بهداشت است و پليس هيچ برنامه اي براي جمع آوري آنها ندارد.
کشفي، با تاکيد بر اينکه ديگر هيچ معتادي روانه زندان نمي شود، افزود: حدود يک سال است که پليس فقط جمع آوري معتادان تزريقي فاقد کارت تحت درمان را دنبال مي کند.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر فرماندهي انتظامي تهران بزرگ، با اشاره به اينکه معتادان تزريقي فاقد کارت پس از جمع آوري به تشکل هاي غيردولتي طرف قرارداد با وزارت بهداشت و بهزيستي تحويل مي شوند، گفت: تا کنون حدود 6 هزار معتاد تزريقي از سطح شهر تهران جمع آوري شده است.
وي در ارتباط با نصب دستگاه هاي خودپرداز سرنگ در سطح شهر تهران، ضمن اظهار بي اطلاعي، افزود: پليس از نصب اين دستگاه ها خبري ندارد.

حکم قصاص 2 آدم رباي قاتل صادر شد

حکم قصاص دو مردي که پس از ربودن يک سرباز وظيفه وي را به قتل رساندند از سوي ديوان عالي کشور تائيد شد. به گزارش خبرگزاري فارس، عصر روز 12 آذر ماه سال 85 ماموران مرکز فوريت هاي پليسي 110 تهران بزرگ از وقوع يک فقره گروگانگيري يک جوان 20 ساله با خبر شدند. ماموران با بررسي دريافتند جوان 20 ساله به نام کمال در حالي که قصد رفتن به پادگان را داشته توسط افراد ناشناسي ربوده شده و از وي خبري در دست نيست.
ماموران در حال بررسي اين پرونده بودند که سارقان با خانواده اين فرد تماس گرفته و در ازاي آزادي وي درخواست مبلغ 15 ميليون تومان وجه نقد کردند. خانواده اين فرد اين پول را واريز کردند اما آدم ربايان از آزاد کردن وي امتناع کرده و تقاضاي واريز مجدد 15 ميليون تومان کردند که اين بار نيز اين خانواده اين مبلغ را واريز کردند.
جابري، قاضي واحد اجراي احکام دادسراي امور جنايي تهران در خصوص اين پرونده، گفت: آدم ربايان به نام هاي علي و محسن کمال را به قتل رسانده و جسد وي را داخل يک خودروي سرقتي گذاشته و در کنار خيابان رها کردند تا اينکه ماموران موفق شدند در تاريخ 15 آذر ماه خودرو و جسد داخل آن را کشف و هويت جسد را شناسايي کنند. وي گفت: با توجه به شماره حساب داده شده از سوي آدم ربايان اين دو متهم به قتل دستگير شده و در بازجويي به ارتکاب قتل اعتراف کردند و مدعي شدند به واسطه گرفتن پول از اين خانواده به اين اقدام دست زده اند.

اخبار کوتاه

حلق آويزکردن به دليل ترس از زندان

زني که دو هفته پيش در فلوريداي آمريکا متهم به گرداندن يک شبکه فساد و روسپي گري شده بود، پنج شنبه و ظاهرا به دليل ترس از رفتن به زندان خود را حلق آويز کرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از آسوشيتدپرس از فلوريدا، جسد «دبورا جين پلفري» در آلونکي در نزديکي خانه مادرش يافته شد. پليس اعلام کرده که پلفري 52 ساله دو يادداشت را در مورد خودکشي از خود به جاي گذاشته اما محتويات آن را فاش نکردند.
جسد وي که خود را با استفاده از يک طناب نايلوني حلق آويز کرده بود توسط مادرش کشف شد.
خانم پلفري در15 آوريل توسط هيات منصفه دادگاه فدرال به علت اداره کردن يک شبکه فساد که به سياستمداران واشنگتن خدمات ميداد گناهکار شناخته شد.

کشف ترياک جاسازي شده از گچ پاي يک مسافر

سرپرست دادسراي فرودگاه هاي تهران گفت: يک تبعه آفريقايي که با گچ گرفتن پاي خود و جاسازي مواد مخدر در آن قصد خروج از کشور را داشت: شناسايي و دستگير شد.
قاضي اسديان در گفت وگو با فارس افزود: اين تبعه آفريقايي با گچ گرفتن پاي سالم خود 1 کيلو و 800 کيلوگرم ترياک را در آن جاسازي کرده و قصد خروج از کشور را داشت که مورد ظن قرار گرفت و دستگير شد.
وي گفت: بعد از عکسبرداري از گچ پاي اين فرد مشخص شد که شي » مشکوکي در آن وجود دارد و در باز کردن گچ مقدار 1 کيلو و 800 گرم ترياک از آن به دست مي آيد.

کشته شدن 9 توريست بر اثر واژگوني اتوبوس در مصر

خارج شدن اتوبوس حامل توريست ها در بزرگراهي صحرايي در مصر و آتش گرفتن آن باعث کشته شدن 9 نفر و زخمي شدن حدود 30 تن ديگر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از گاردين، اتوبوس حامل حدود 40 نفر بود و هنگام رخ دادن اين حادثه در روز پنجشنبه در حال بازگشت از شهر ساحلي شرم الشيخ به قاهره و عبور از صحراي سينا بود.
در ميان مجروحان اين حادثه که در حدود 40 مايلي جنوب کانال سوئز رخ داده اتباع روسيه، روماني، کانادا، ايتاليا، مصر و اوکراين ديده مي شوند که اغلب دچار سوختگي شده اند.
کارشناسان احتمال داده اند که خروج اتوبوس از جاده و واژگوني آن بر اثر ترکيدن يک لاستيک خودرو بوده است.
يکي از سرنشينان اتوبوس در اين مورد مي گويد که اتوبوس پس از واژگوني دچار آتش سوزي شد و مسافران سعي در بيرون آمدن از ماشين داشتند اما اتوبوس چند دقيقه بعد از بيرون پريدن وي منفجر شده است.
از آغاز سال 2006 تا کنون 5 مورد تصادف خطرناک اتوبوس ها گزارش شده که طي آن 95 نفر جان خود را از دست داده اند.

کشف جسد زن 45 ساله در محل سکونتش

جسد زن 45 ساله اي که بر اثر خفگي به قتل رسيده است در آپارتمان محل سکونتش کشف شد.
به گزارش فارس، ساعت 30:19 دقيقه شامگاه پنجشنبه شب ماموران کلانتري 110 شهدا از کشف جسد يک زن در آپارتمان محل سکونتش باخبر شدند.
ماموران با حضور در صحنه دريافتند زن 45 ساله اي به نام ليلا بر اثر پيچيده شدن سيم برق و روسري به دور گردنش به قتل رسيده و در خانه رها شده است.
تحقيقات در خصوص قاتل يا قاتلان احتمالي اين پرونده آغاز شده است اما هنوز مشخص نيست همسر اين فرد در وقوع اين حادثه نقشي داشته يا خير.

جاعل چک 73 ميليون توماني دستگير شد

مرد 32 ساله اي که به همراه 3 نفر از دوستانش اقدام به جعل يک چک 400 هزار توماني و تغيير آن به 73 ميليون تومان کرده بود در هنگام خريد ارز دستگير شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عصر روز 9 ارديبهشت مردي طي تماس با ماموران آگاهي تهران بزرگ از حضور يک فرد مشکوک به قصد خريد ارز در مغازه صرافي خود خبر داد.
ماموران با حضور در صحنه دريافتند جوان حدودا 35 ساله با حضور در يک صرافي در حوالي چهار راه استانبول اقدام به خريد 73 ميليون تومان ارز کرده و در قبال آن 73 ميليون تومان تراول چک غيرجعلي داده است.
ماموران اين فرد را دستگير کرده و وي را مورد بازجويي قرار دادند تا اينکه مشخص شد وي به همراه 3 همدست ديگرش اقدام به جعل يک فقره چک 400 هزار توماني به رقم 73 ميليون تومان کرده و پس از نقد کردن اين چک اقدام به خريد ارز کرده اند.
اين فرد مدعي شد در اواخر سال گذشته در يک مزايده شرکت کرده و به حساب اين شرکت 400 هزار تومان واريز کرد اما زماني که در اين مزايده شکست خورد اقدام به جعل چک داده شده از اين شرکت کرده است. تحقيقات براي دستگيري 3 متهم متواري اين پرونده آغاز شده است.

آزادي يک بي گناه پس از 27 سال زنداني

«جيمز وودوارد» متهم تيره پوست که 27 سال از بهترين روزهاي عمرش را به خاطر اشتباه قضات در زندان هاي آمريکا سپري کرد سرانجام آزاد شد.
به گزارش ايسکانيوز: «جيمز» 1980 ميلادي وقتي 28 ساله بود در «تگزاس» آمريکا به آدمکشي و آزار شيطاني يک زن متهم و دستگير شد.
او بارها در دادگاه، قسم ياد کرد بي گناه است اما هيچ کس حرف هايش را باور نکرد و «جيمز» به زندان ابد محکوم شد.
مرد تيره پوست، نزديک به 3 دهه از بهترين روزهاي عمرش را پشت ميله هاي زندان گذراند تا اينکه با پيگيري پرونده اش از سوي يک وکيل باتجربه، آزمايش «دي.ان.اي» به کمکش آمد و بي گناهي اش ثابت شد. بدين ترتيب متهم 55 ساله با موهاي سپيد بعد از 27 سال آزاد شد.
اين نوع رسوايي ها در دستگاه قضايي آمريکا پيشينه دار است. در 2005 و 2006 ميلادي دو زنداني تيره پوست ديگر که به زندان ابد محکوم شده بودند، پس از 24 و 25 سال تحمل زندان، بي گناه شناخته و آزاد شدند. گزارش ايسکانيوز مي افزايد، «آلن کراتز» مرد 48 ساله آمريکايي که 25 سال به اتهام آزار دو زن زنداني بود با آزمايش «دي. ان. اي» بي گناه شناخته و آزاد شد.

مرد جوان از اتهام قتل همسرش مبرا شد

داماد جواني که متهم به قتل همسرش به واسطه ضرب و شتم و سوزاندن وي بود پس از انجام آزمايشات پزشکي از ارتکاب قتل همسرش مبرا شد.
به گزارش فارس، عصر روز 18 آذر سال گذشته ماموران کلانتري يوسف آباد از فوت مشکوک يک زن 36 ساله در بيمارستان با خبر شدند.
ماموران با حضور در بيمارستان دريافتند معصومه 36 ساله بر اثر ايراد ضرب و شتم عمدي و سوزانده شدن بخش هاي مختلف بدنش پس از يک روز بستري در بيمارستان فوت کرده است.
شهرياري بازپرس شعبه هفتم دادسراي امور جنايي تهران در خصوص اين پرونده گفت: با بررسي بيشتر از خانواده متوفي مشخص شد داماد اين خانواده به نام بهنام 36 ساله از ابتداي زندگي با همسرش درگيري داشته و وي را مورد آزار و اذيت قرار مي داده است.
وي ادامه داد: زماني که دستور بازجويي از بهنام صادر شد اين فرد از بيمارستان متواري شد و تا روز 6 بهمن سال گذشته ماموران موفق به دستگيري وي نشدند.
شهرياري افزود: در بازرسي از منزل بهنام يک قبضه سلاح کمري، 14 تير فشنگ و مقدار زيادي مواد مخدر کشف و ضبط شد.
بازپرس شعبه هفتم دادسراي امور جنايي تهران گفت: پس از انجام تحقيقات براي دستگيري متهم فراري اين پرونده ، وي شامگاه پنجشنبه 7 بهمن در حوالي کرج و توسط ماموران انتظامي اين شهر دستگير شد.
اين فرد از سوي ماموران انتظامي کرج به جرم کلاهبرداري دستگير شد و زماني که در خصوص سابقه وي از آگاهي تهران استعلام شد مشخص شد اين فرد همان متهم به قتل فراري است.
وي ادامه داد: تحقيقات درخصوص علت تامه فوت معصومه انجام شد و مشخص شد اين فرد بر اثر سو» مصرف مواد مخدر فوت کرده و آثار موجود بر بدن وي به دليل ليزر درماني بوده است.

تاوان وسوسه

به گزارش ايسکانيوز، دو ساله بودم که پدر و مادرم را در يک حادثه رانندگي از دست دادم و عمويم سرپرستي مرا به عهده گرفت.عمو احمد اجازه نمي داد به مدرسه بروم و از شش سالگي در زمين هاي کشاورزي اش مشغول به کار شدم. 15 ساله بودم که به اصرار و اجبار اطرافيان با خواهر زن عمويم ازدواج کردم و از آن موقع به بعد خانواده عمو احمد با ديد محترمانه تري به من نگاه مي کردند.
من چند سال ديگر هم کار روي زمين هاي کشاورزي را ادامه دادم تا اين که برادر زنم اتوبوس خريد و گفت
مي توانم به عنوان شاگرد همراه او باشم.جواد خيلي هواي مرا داشت و کار هاي فني ماشين را يادم مي داد اما عمو احمد از اين که او را ترک کردم، ناراحت بود و در زندگي ام سنگ اندازي مي کرد. به عنوان مثال يک تخته فرش کهنه را که زمان ازدواج به من داده بود، از زير پايمان جمع کرد. او در روستاي محل زندگي مان پشت سر ما حرف در آورده بود. بارها با برادر زنم جواد درد دل کردم، اما او مي گفت: به روي خودت نياور چون اخلاق احمد همين است و نمي تواني او را عوض کني. جواد براي سالگرد ازدواجمان يک تخته فرش نو و يک دستگاه تلويزيون رنگي خريد و اين موضوع هم حساسيت هاي عمو احمد را هرچه بيشتر برانگيخت.در اين مدت برخورد با برادر زنم تغييرات اساسي چه از نظر مالي و فکري در من به وجود آورد. هميشه پشت فرمان اتوبوس ذکر مي گفت و خيلي آرام بود.يک سال از زماني که شاگرد اتوبوس شده بودم گذشت.
جواد به واقع برايم پدري مي کرد اما افسوس که من با اشتباهي ندانسته آبروي خودم و او را بردم... . ماجرا از آن جا شروع شد که در فکر بودم تا براي برادر زنم هديه بخرم و گوشه اي از زحماتش را جبران کنم; اما دستم خالي بود تا اين که چند روز قبل مسافري که با اتوبوس ما آمده بود، داخل پايانه مسافربري مرا صدا زد و گفت: يک پلاستيک کوچک دارم اگر 24 ساعت آن را برايم نگهداري کني 50 هزار تومان به تو مي دهم. من وسوسه شدم و بدون اين که بپرسم داخل پلاستيک چيست آن را تحويل گرفتم و به دور از چشم برادر زنم توي اتوبوس مخفي کردم.
آن روز براي استراحت به خانه يکي از آشنايان در شهرک شهيد رجايي رفتيم. من نشاني آن خانه را به صاحب پلاستيک دادم تا صبح فردايش براي گرفتن آن بيايد. وقتي آمد پلاستيک را بگيرد پليس، هر دوي ما را دستگير کرد. بعد فهميدم که داخل پلاستيک سياه 2 کيلو مواد مخدر بوده است. نمي دانم چه کار کنم. از روي جواد هم خجالت مي کشم. او فقط به من گفت اشتباه کرده اي و فرصت جبران داري. کاش سيلي محکمي به گوشم مي زد تا کمي آرام شوم.

دستگيري متهمان به قتل مرد 55 ساله

مادر و پسري که متهمان اصلي پرونده فوت مرد 55 ساله در شمال شهر هستند شامگاه سه شنبه دستگير شدند.
به گزارش فارس، ساعت 16 و 30 دقيقه عصر روز 3 فروردين سال جاري ماموران کلانتري 101 تجريش از کشف جسد مردي ميانسال در منزل مسکوني اش باخبر شد. ماموران با حضور در صحنه دريافتند مرد 55 ساله اي به نام حسين توسط جسم رشته اي مانند خفه شده و جسد در منزل رها شده است. اصغرزاده بازپرس شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران در خصوص اين پرونده گفت: بررسي ها نشان داد قاتل يا قاتلان پس از آنکه حسين را به قتل رسانده اند، جسدش را داخل يک پتو پيچيده سپس پتو را با نوار چسب، چسب پيچ کرده و در وان پر از آب حمام خانه رها کرده اند. وي با اشاره به اين مطلب که بوي بد ناشي از فساد جسد باعث شد همسايه ها از قتل حسين باخبر شوند، گفت: متلاشي شدن جسد حاکي از آن است که قتل حدود 25 روز پيش از کشف جسد حسين اتفاق افتاده و در اين محل رها شده است. وي گفت: تحقيقات براي شناسايي مخفيگاه اين دو نفر آغاز شد تا اينکه ماموران موفق شدند اين دو نفر را در حوالي تهران دستگير کنند.

جشن های بزرگ انگیزه افزایش باروری و پویایی آدمیان می شود . ارد بزرگ
Great celebrations are the motivation of enhancement of men . Great Orod
Back to top
View user's profile Send private message
Google

PostPosted: Sat May 03, 2008 1:28 am    Post subject: Adv

Back to top
Post new topic   Reply to topic    تالارهای گفتگوی انجمن دانش پژوهان ایران Forum Index -> از هر دری سخنی - بخش دوم All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum