ANAHITA 10000

|
Posted: Wed Jun 04, 2008 1:57 am Post subject: پيرواني پس از بازگشت به تيم مقاوم |
|
|
پيرواني پس از بازگشت به تيم مقاومت:
با اصرار مردم و مسوولين برگشتم
سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز پس از بازگشت دوباره به اين تيم گفت: اصرار تماشاگران و مسوولين شيرازي من را دوباره به مقاومت بازگرداند.
غلام حسين پيرواني که پس از جدايي از تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز با تيم فوتبال ابومسلم مشهد قرارداد بسته بود، با رايزني هايي که مسوولين باشگاه مقاومت انجام دادند، مجددا به اين تيم باز گشت. پيرواني در اين باره گفت: پس از اينکه احساس کردم باشگاه مقاومت قصد تيم داري ندارد و پس از پايان هر فصل، بازيکنان زيادي از تيم مقاومت جدا مي شوند، تصميم گرفتم پس از نه سال کار در اين تيم، از شيراز به مشهد براي هدايت تيم ابومسلم کوچ کنم.
وي افزود: در حالي که با مسوولين باشگاه ابومسلم به توافق رسيديم و قراردادي هم به امضا رسيد، امام جمعه، رييس تربيت بدني و مسوولين شهر شيراز درخواست کردند که به تيم مقاومت باز گردم. مردم و تماشاچيان شيرازي نيز در اين رابطه اصرار زيادي به من داشتند که سر دوراهي گير کردم و با توجه به اينکه شخصيت احساسي دارم، ناچار شدم قبول کنم و به شيراز بازگردم.
پيرواني گفت: در وهله اول بايد از «بني اسد» مديرعامل باشگاه ابومسلم براي به وجود آمدن چنين شرايطي عذرخواهي کنم و اميدوارم مربي خوب و فهيمي هدايت اين تيم را به زودي در دست گيرد; ضمن اينکه با مسوولين تيم مقاومت توافق کرديم تا جايي که امکان دارد بازيکنان فعلي تيم را حفظ کنند و سعي کنيم با توجه به جدايي بيگ زاده و طهماسبي از مقاومت، بتوانيم بازيکنان خوبي را جايگزين آنها کنيم.
وي ادامه داد: به مسوولين تيم تاکيد کردم که نمي خواهم تيم مقاومت در فصل آينده زنگ تفريح تيم هاي ديگر باشد، براي همين بايد دو مدافع، دو مهاجم و يک هافبک را هم جداي بازيکنان فعلي، به خدمت بگيريم. شيراز مردم خوبي دارد و من در طول خدمتم، هيچ توهيني از آنها نشنيدم و اصلي ترين دليل بازگشتم به مقاومت، فقط خواهش هاي تماشاچيان بود. _________________
 |
|